Z Frýdku-Místku veze Hodonín tři body, výhru trefil Nečas

Svůj zápas 3.kola MSFL si v pátek předehráli fotbalisté Hodonína, kteří zamířili na hřiště Frýdku-Místku. V závěru první půle poslal hosty do vedení Nečas. Po přestávce už branky nepadaly.

Po půlhodině hry se mohlo měnit skóre zápasu. Neumannův centr z pravé strany skončil pouze na hlavě hostujícího hráče. Následně se Hodonín vydal do rychlého brejku a přízemní střelu Martina Nečase vyrazil Lasák mimo tři tyče.  

První velká šance zápasu se zrodila ve 40.minutě a Frýdek-Místek mohl jít do vedení.. Tomáš Hykel si sběhl za obranu na fantastickou přihrávku a následně překonal také brankáře Petráše, ovšem míč skončil zhruba metr vedle prázdné brány. 

Těsně před závěrečným hvizdem první půle jde Hodonín dovedení. MARTIN NEČAS natáhl ze střední vzdálenosti a k překvapení skončila přízemní střela přesně u tyče, od které se odrazila za záda Lasáka – 0:1.  

V 50.minutě mohlo být srovnáno. Frýdek-Místek sice dává branku, ale ta neplatí. Rubý se totiž opět nacházel v ofsajdu, ovšem praporek zůstal dole a útok Válcoven pokračoval. Martiník následně dokázal zakončit k pravé tyči, ale radost dlouho netrvala. Praporek šel nakonec nahoru.  

Hykelův pokus o nákop na Rubého skončil jen u soupeře. Následně přišel brejk Hodonína, ale přízemní střelu Puchela vyrazil Lasák. Poté se také Frýdek-Místek dostal do rychlého brejku, ovšem Obuchova jedovka rovněž skončila na zákroku brankáře.  

V 71.minutě měli domácí na kopačkách vyrovnávací gól. Hykelův centr z pravé strany prošel před bránu, kde se poodrážel k nohám Pavla Střelce, ale jeho zakončení levačkou skončilo pouze nad svatyní Petráše.

Deset minut před koncem mohlo být rozhodnuto. Po centru do malého vápna se zcela sám ocitl před brankářem Petr Bohun, ale jeho zakončení z bezprostřední blízkosti trefilo Lasáka! Obrovská tutovka Hodonína zůstala neproměněná.  

Patrik Rubý to nakonec v závěru zkusil přímo na bránu ke vzdálenější tyči, ale míč skončil pouze vedle. Hodonín hubený náskok udržel a zaznamenal druhou výhru v sezóně.

PÁTEK 18.8.2023

MSFL – 3.KOLO

FK FRÝDEK/MÍSTEK – FK HODONÍN 0:1 (0:1)
Branky: 45´ Nečas. Rozhodčí: Řezníček – Kostelník, Šimoník. ŽK: Neumann – Dunda, Petráš. Diváci: 239

Frýdek-Místek:  Lasák – Neumann, Coufal, Bialek, Velner, Obuch, Gorčica, Hykel (84´ Massaniec), Rubý, Martiník (66´ Střelec), Janjuš (78´ Halda)

Hodonín: Petráš – Nečas, Glushach, Sukup, Guzik (59´ Puchel), Kadlec, Rozjev (59´ Tomovič), Holek (90´ Jáger), Bohun, Langer (89´ Mihál), Dunda

TABULKA SOUTĚŽE

Standings provided by Sofascore

SESTŘIH ZÁPASU

Zdroj: is.fotbal.cz, onlajny.com, sofascore.com, tvcom.cz

Mohlo by se vám líbit...