Hodonín odváží z Uherského Brodu tři body, v závěru trefil výhru Roziev

Poslední podzimní vystoupení v MSFL se Hodonínu vydařilo. Na umělé trávě v Uherském Brodu sice s domácím ČSK prohrával, ale nakonec odváží všechny body. V zápase rozhodčí rozdal šest červených karet. Pět na domácí straně (vč. trenéra) a jednu na straně hostí.

Matěj Votava měl v osmé minutě velkou šanci, když padající míč vystřelil nebezpečně. Střela se mu ale nepovedla a skončila mimo. Hodonín z brejku málem udeřil, ale brankář Somberg předvedl skvělý zákrok. V závěru poločasu měl obrovskou šanci Mlčoch, ale neprostřelil brankáře domácích. První poločas skončil bez branek. Hra byla velmi soubojová, bez šancí.     

V 51.minutě Sombeg obdržel červenou kartu po tom, co hasil požár vzniklý chybnou rozehrávkou Konečného.  O tři minuty později byl vyloučen kapitán hostí Dressler a síly na hřišti se srovnaly. Skóre se poprvé měnilo v 65.minutě. Po skvěle prodlouženém rohovém kopu se k míči dostal Leskovjan, který popálil vše, co mu stálo v cestě.  

Uběhlo pět minut a domácí přišly o dalšího hráče. Novotný obdržel druhou žlutou kartu a výrazně oslabil svůj tým. Přesilovku hosté okamžitě využili. Langer si naběhl na skvělou přihrávku a z hranice vápna nechytatelně vypálil. Deset minut před koncem byl vyloučen už třetí domácí hráč, podruhé žluté musel předčasně do kabin Michalec. Chvíli po něm jej následoval i domácí trenér Šebesta. 

V poslední minutě se nejlépe zorientoval ve vápně střídající Roziev a vstřelil vítězný gól Hodonína. Ve čtvrté minutě nastavení trefil v přímého kopu břevno Holek. Utkání nakonec ukončila další červená karta na domácí straně. Mančík dostal za řeči červenou kartu. 

17.11.2023

MSFL – 16.KOLO

ČSK UHERSKÝ BROD – FK HODONÍN 1:2 (0:0)
Branky: 65´ Leskovjan – 74´ Langer, 89´ Roziev. Rozhodčí: Dorotík – Budovič, Mayer. ŽK: Votava, Novotný, Michalec, Šebesta (trenér), Ondrůšek (as. trenéra), Motal – Hamrle. ČK: 51´ Somberg, 71´ Novotný, 80´ Michalec, 83´ Šebesta (trenér), 90´ Mančík – 55´ Dressler. Diváci: 230


Uherský Brod: Somberg – Konečný, Obadal, Leskovjan, Lorenc, Obdržálek (69´ Mančík), Novotný, Votava (79´ Motal), Martis, Michalec, Bulko (51´ Kozelek)

Hodonín: Adamec – Dressler, Dunda, Bohun, Glushach (73´ Vorel),  Jáger (65´ Roziev), Langer, Mihál, Mlčoch (65´ Hamrle), Holek (90´ Tomovič), Nečas


TABULKA SOUTĚŽE

Standings provided by Sofascore

SESTŘIH ZÁPASU

Zdroj: onlajny.com, tv com.cz, sofascore.com, is.fotbal.cz

Mohlo by se vám líbit...