Ve 3.lize vydřel Hodonín tři body nad Znojmem, výhru trefil Jáger

Středa nabídla předehrávané 17.kolo 3.ligy, ve kterém Hodonín přivítal soupeře ze Znojma. O jedinou branku utkání se postaral v 72.minutě Tibor Jáger.

3.LIGA – 17.KOLO

FK HODONÍN – 1.SC ZNOJMO FK 1:0 (0:0)
Branky: 72´ Jáger. Rozhodčí: Grečmal – Ehrenberger, Labaš. ŽK: Dunda – Amorin (trenér). ČK: 20´ Amorin (trenér). Diváci: 195


Hodonín: Petráš – Ďurek, Vincour, Švantner, Kadlec (65´ Pernica), Jáger (86´ Dressler), Holek (65´ Veljača), Opatřil, Dunda, Langer, Nečas (84´ Bohun)

Znojmo: Espada – Solomka (77´ Ndoye), Tonye Bissay, Carneiro (46´ Teixeira), Silas (77´ Samper), Abreu De Sá, Abellaoui (66´ Djau), Carungal, Ieseanu, Rocha Santos, Ferreira Viegas


První poločas toho příliš nenabídl. Hosté byli lepším týmem, i když jsou v tabulce poslední. Hodoníně ukazují tu dobrou tvář. Hrají hezký fotbal, kombinační, ale zatím málo efektivní. Moc šancí jsme v tomto poločase neviděli. Snad jen Znojemští se dostali k zajímavým situacím kolem šestnáctky. Na gól to nestačilo a tak je stav po 45 minutách stále 0:0.  

O jedinou branku utkání se postarali v 72.mimutě domácí, kdy se trefil Tibor Jáger. Pěkné navedení míče zleva a střela ke vzdálenější tyči, zaplula do branky skvěle. Brankář Espada na ní nemohl v žádném případě dosáhnout.  

Diváci na místě byli výborní, zlepšili atmosféru v hledišti. Hodonín vyhrál 1:0 gólem Jágera. Ten se utrhl a po kličce poslal míč ke vzdálenější tyči, ten pak zapadl k tyčce. Znojmo bylo v celém utkání lepším týmem, nicméně se neprosadilo gólově, nedokázalo to vyjádřit, onu převahu. Bohužel tak pro ně, odjíždí domů s nulou. Z poslední příčky se bude muset odpoutat jindy.  

ČK: 20´ Félix Amorim Reis Rui Miguel (trenér Znojmo)

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 20´ Projev nespokojenosti s rozhodnutím AR2 gestikulací a slovně , that was offside , kdy Trenér již opakovaně opustil technickou zónu , ŽK udělena na pokyn AR1, po udělení ŽK Trenér použil provokativní gesto směrem k R , kdy nataženou rukou ukázal provokativně palec nahoru , udělena 2.ŽK = ČK

 

TABULKA SOUTĚŽE

Standings provided by Sofascore
SESTŘIH UTKÁNÍ

Zdroj: onlajny.cz, tvcom.cz, sofascore.com

Mohlo by se vám líbit...