Hattrick Bittnera vynesl Agru tři body

Agro přijelo do Nenkovic pro další plný bodový zisk k upevnění postavení druhého celku tabulky OP. Hattrickem k tomu přispěl Luděk Bittner.

Okresní přebor – 21. kolo

Sokol Nenkovice – Agro Vnorovy 0:4 (0:3)
Branky: 10´Motyčka, 14´ + 30´ + 61´Bittner L. Rozhodčí: Zima Jakub – Hlavinka Lubomír Bez ŽK Diváci: 100

Nenkovice: Schofr – Raus (65´ Pospíšil), Válek, Kováč, Pospíšil, Frelich, Zálešák M. (76´ Mikeska), Kopčil, Zálešák P., Válek, Polcr

Vnorovy: Zubatý – Janda, Grabec (80´ Hlůšek), Herodes, Motyčka Jan (65´ Motyčka Jiří), Kočiš, Vyskočil, Bittner J., Bittner L., Zachar (69´Ježek), Janoušek (76´ Svoboda)

Vnorovy se ještě odmítají smířit s předčasnými oslavami Kozojídek a tak bylo v nejlepším zájmu hráčů ze Vnorov získat 3 body na půdě Nenkovic. Hosté začali zápas lépe a byly odměněni brankou Jana Motyčky v 10. minutě.

Další branku přidal ofenzivní tým z Veselka záhy, Luděk Bittner využil ideální pozice a skóroval. Jedna jedna trefa byla zapsána do sítě Nenkovic, když ve 30. minutě opět mířil přesně střelec Bittner.


Ve druhé půli hosté jen kontrolovali průběh. Zakončí hattricku se dočkal Bittner necelou půlhodinu před koncem, když překonal brankáře Schofra.

Vnorovy tak získávají z venkovního prostředí další 3 body za výhru 4:0.

[league_table id=”971″ title=”Průběžná tabulka soutěže” number=”14″ columns=”p,w,d,l,gf,ga,gr,pts” show_team_logo=”1″ show_full_table_link=”0″ align=”none”]

Mohlo by se vám líbit...