Na úvod III.C třídy schytal Suchov 6 branek od Petrova

Dopoledním programem začalo 1. kolo III.C třídy, souběžně se utkalo “B” Velké s Moravským Pískem a Suchov přivítal Petrov.

III.C třída – 1. kolo

FK Suchov – Sokol Petrov 0:6 (0:3)
Branky: 28´ + 60´ Janeček, 32´ + 41´ Macháček M., 65´ Lončík 82´ Macháček Z.
Rozhodčí: Riedl Milan ŽK: Horňák Josef, Horňák T. – Palkovič Diváci: 40

Suchov: Hlaváček – Jančík, Švrček V., Koňárek (87´ Šajdler), Švrček J., Horňák Josef, Janeska, Horňák T., Pomkla, Horňák Jakub, Holčík

Petrov: Čermák – Grabec, Lončík, Faltýnek, Palkovič (75´ Matyáš), Šantavý L., Janeček, Macháček Z., Macháček M., Šantavý P., Mikéska (82´ Vrána)

Suchov nevstoupil do sezony v prvním utkání ideálně, ve 28. minutě se dokázali prosadit hosté z Petrova zásluhou skórujícího Janečka.

O pár minut později slavil Petrov opět. Tentokrát byl úspěšným střelcem Mirek Macháček a zvýšil náskok svého týmu.

Diváci se dočkali ještě jedné branky, když na poločasových 0:3 upravil opět petrovský Macháček a poslal tak Suchov do kabin s nepříznivým výsledkem, naopak petrovští hráči se mohli radovat ze skvělého začátku.

Diváci se i ve druhé půli na branky chvíli načekali. Ovšem řádili stále jen hráči hostů, nejprve v 60. minutě přidal Dan Janeček svoji 2 branku v utkání.

Následovala 65. minuta a zvýšení již na 0:5, tentokrát se o skórování postaral Lončík.

A domácí zkázu dokonal v poslední destiminutovce kapitán Petrova Zdeněk Macháček, který svojí brankou z 82. minuty upravil na konečných 0:6 ve prostěch hostujícího celku.

Mohlo by se vám líbit...