DK OFS Hodonín vynášela tresty za 2.kolo

Ve čtvrtek vynesla DK OFS Hodonín tresty za druhé kolo okresních soutěží. Nejhůře popadla dvojice Zdeněk Daniel (Mikulčice) a Lukáš Chmelař (Radějov), kteří si shodně nezahrají čtyři soutěžní zápasy.

Stejně jako první kolo, tak i to druhé nabídlo celkem dost červených karet. Nejvíce jich bylo k vidění v duelu Mikulčice – Radějov (1:3), kdy šli předčasně do kabin domácí Čechovský s Danielem a hostující Chmelař.

DK – tresty

Čechovský Vít (Mikulčice) – 3 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, prudké kopnutí soupeře ze strany v nepřerušené bez snahy hrát míč za použití nepřiměřené síly (hráč opustil hrací plochu bez protestů, faulovaný hráč nebyl zraněn a utkání dohrál)

Daniel Zdeněk (Mikulčice) – 4 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, vzájemné fyzické napadení soupeře v přerušené hře, prudké násilné strčení do oblasti hrudníku (hráči nebyli zraněni a opustili hrací plochu bez protestů)

Vašíček Petr (Bukovany) – 500,-Kč

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 1.ŽK – NCH – držení soupeře za dres v souboji o míč v nepřerušené hře, bez zjevné snahy a úmyslu hrát míčem, 2. ŽK – NCH – držení soupeře za dres v souboji o míč v nepřerušené hře, bez zjevné snahy a úmyslu hrát míčem


Kuchyňka Zdeněk (D. Bojanovice) – 500,- Kč

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 73 min ŽK.podražení protihráče z boku v souboji o míč. 83 min. ŽK +ČK podražení protihráče z boku v souboji míč.

Chmelař Lukáš (Radějov) – 4 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, vzájemné fyzické napadení soupeře v přerušené hře, prudké násilné strčení do oblasti hrudníku (hráči nebyli zraněni a opustili hrací plochu bez protestů)

Macháček Marek (Vnorovy B) – 1 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Zabránění soupeřovu družstvu dosáhnout branky, Zmařil zjevnou brankovou příležitost soupeře úmyslným prudkým vražením do soupeře zezadu, při samostatném postupu na branku.

Buchta Lukáš (Dambořice) – důtka + 1.000,- Kč

byl vykázán z lavičky pro příslušníky družstva pro nevhodné chování

Vacenovský Michal (Mikulčice) – 1 SU PO do 31.1.2018

Mohlo by se vám líbit...