Zpráva OFS Hodonín č.7

Po týdnu tady opět máme zprávu vydanou OFS Hodonín. Rozlosováno bylo čtvrtfinále Okresního poháru, které se bude hrát koncem září. Tradičně vynesla tresty za poslední kolo a pohár DK.

Rozlosování čtvrtfinále Okresního poháru ( 28.9.2017 v 15:30 hod.)

Rohatec B – Petrov

Velká B – Svatobořice

Suchov – Vnorovy

Vacenovice B – Šardice

Ostatní sdělení

Školení AR – laiků pod vedením KR se uskuteční v úterý 12.9.2017 od 17:00 v zasedací místnosti OFS Hodonín. KR žádá všechny oddíly, které přihlásili svoje zástupce, aby zajistili jejich účast na tomto školení. Zájemce o tuto funkci musí být členem FAČR a musí mít funkční e.mailovou adresu. Dále je nutno zaslat na sekretariát OFS fotografii AR-laika v pasovém formátu ( stejně jako při registraci hráče).


Tresty DK

Maňák Radovan (Čejkovice) – žádosti o změnu trestu se nevyhovuje

Štůral Adam (KEN Veselí n/Mor.) – 3 SU NEPO

Liščinský Lukáš (Nesyt Hodonín) – 4 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest, ŽK – NCH – podražení soupeře z boku v souboji o míč v nepřerušené hře. ČK – pohoršující, urážlivé a ponižující výroky – kritika R v přerušené hře, po obdržení ŽK urazil HR výrazem cos to pískl blbe.

Hassa Aleš (Starý Poddvorov – dorost) – 3 SU NEPO

Červená karta během zápasu, Hrubé nesportovní chování, Vražení do soupeře ze strany v přerušené hře.

Menšík Patrik (Starý Poddvorov – dorost) – 500,- Kč

Červená karta během zápasu, neuvedeno, č.8. NCH.zakopnutí míče v přer.hře žk. Druhá žk opláceni vnepřer.hře

Kolařík Tomáš (Ždánice) – 500,- Kč

Červená karta během zápasu, Druhé napomenutí během utkání, 37´D č.16 ŽK 4. Nesportovní chování – zmaření slibně se rozvíjející útočné akce podražením soupeře v boji o míč v nepřerušené hře. 83´ D č.16 ŽK 4. Nesportovní chování – zmaření slibně se rozvíjející útočné akce podražením soupeře v boji o míč v nepřerušené hře. 83´ ČK D č.16 4. Nesportovní chování – zmaření slibně se rozvíjející útočné akce podražením soupeře v boji o míč v nepřerušené hře.

Čada Miroslav (Vlkoš) – důtka do 18.5.2018

Mohlo by se vám líbit...