V derby Kozojídek s Kněždubem dominovali domácí

Dopolední program I.B třídy měl o náboj postaráno, v Kozojídkách se odehrálo derby s Kněždubem. Utkání zvládli lépe domácí borci, kteří soupeře přehráli 6:2.

I.B třída sk. C – 6. kolo

SK Kozojídky – TJ Sokol Kněždub 6:2 (4:0)
Branky: 19´ Chytka, 26´ + 35´ Bančák, 32´ + 46´ Páleník, 89´ Nekarda – 59´ Smištík, 82´ Vaculčík Rozhodčí: Dohnal J. – Krbůšek R., Kubec R. ŽK: Fury – Rýpar, Grabec L., Vaculčík Diváci

Kozojídky: Grombíř – Páleník, Bíla P. (74´ Janíček), Vítek, Bíla O., Nekarda, Bančák (84´ Macalík), Chytka, Fury, Matuška (69´ Hanzelka), Hrbek

Kněždub: Hudeček – Smištík, Lukáš, Rýpar (36´ Petrucha), Durna Mar. (68´ Chromeček), Grabec L., Durna Mil., Grabec R., Grabec D., Janík (72´ Nejedlík), Bíla (46´ Vaculčík)

Kozojídky se v úvodu moc nerozpakovaly, první příležitost měl Nekarda, který trefil z přímého kopu břevno hostující brány.

V 19. minutě se již domácí mohli radovat. Rychlá rozehrávka volného přímého kopu, následovaná pohlednou kombinací skončila na kopačce Chytky, který byl neomylný.

Bančákův pokus ve 26. minutě sice Hudeček vyrazil, ale tak nešťastně, že se skákající míč odrazil za jeho záda – 2:0.

Diváci se v Kozojídkách rozhodně nenudili. Po jednoduché souhře se ocitl tváří v tvář brankáři Hudečkovi Páleník, který svojí příležitostí nepohrdl a po půl hodině hry zvýšil na 3:0.

Petru Bílovi se první poločas nadmíru vydařil, nejen že svojí rychlostí zaměstnával domácí obranu, navíc další pohlednou akci domácích vyšperkoval přesným centrem na Bančáka, který svojí hlavičkou nedal Hudečkovi šanci.

Největší příležitost hostí měl v prvním poločase R. Grabec, který trefil břevno branky Romana Grombíře.

Když už začal druhý poločas brankou Páleníka ve 46. minutě, zdálo se, že je o osudu derby rozhodnuto definitivně. Hosté však nechtěli složit zbraně a Libor Smištík snížil v 59. minutě na 5:1.

Další branka však přišla pro Kněždub příliš pozdě, v 82. minutě si zaznamenal střídající Vaculčík. Závěrečné slovo však měli opět domácí. Nekarda uzavřel v poslední minutě na konečných 6:2 pro domácí, kteří tak dali zapomenout na prohru v minulém kole.

VÍCE FOTOGRAFII NA OFICIÁLNÍ FOTOGALERII

AUTOR: Vojtěch Pres

hodoninskyfotbal.rajce.idnes.cz

Mohlo by se vám líbit...