Bzenec přišel o body v poslední minutě zápasu

Slibně rozehraný zápas měli fotbalisté Bzence v Tasovicích. V úvodu druhého poločasu vedli o dva góly, ale nakonec prohráli 3:2. Vítězný gól přišel v poslední minutě z kopačky Lapeše, který tak završil hattrick.

Divize

Sokol Tasovice – Slovan Bzenec 3:2 (0:1)
Branky: 67´+71´+90´ Lapeš – 32´ Pelikán, 47´ Reška. Rozhodčí: Popelák – Lenfeld, Soukal. ŽK: Hrazdílek, Mička, Horáček, Paul – Košut, Škodík, Šmahaj, Jüstel. Diváci: 185

Tasovice: Konvalina – Hrazdílek, Mička, Blahoudek, Švejkar, Lapeš, Horáček, Paul, Kučera (46´ Landšperský), Čermák, Vala (46´ Fukal)

Bzenec: Kůřil – Košut, Škodík, Petrucha, Šmahaj, Hubr, Horňák, Reška (85´ Pollák), Jüstel, Pelikán, Mlýnek

Bzenec nedokázal navázat na domácí výhru s Rosicemi nebo na bod získaný v Blansku a znovu na hřišti soupeře prohrál.

Zápas měli přitom hosté rozehraný velmi dobře. Slovan se ujal vedení po půlhodině hry, kdy překonal domácího gólmana Pelikán. Hubený náskok si také hosté přenesli do druhé půle.

Hned v úvodu druhého poločasu zvyšoval na rozdíl dvou branek Reška a zdálo se, že Bzenec si půjde pro vítězství.


11

Opak byl pravdou a na hřišti pomalu začal úřadovat domácí Lapeš. Ten se postaral o snížení v 67.minutě a čtyři minuty později srovnal skóre na 2:2.

Tasovice byly při chuti a dvě rychlé branky je povzbudily. Rozhodující moment přišel v samém závěru utkání.

Pro hosty to bylo kruté, sahali po výhře a v závěru alespoň po jednom bodu. V poslední minutě však překonal Kůřila znovu Lapeš. Hatrickem tak rozhodl o otočení výsledku a vítězství Tasovic.

Mohlo by se vám líbit...